kárpitos bútor készítés
bútor kárpitozás, felújítás és javítás

kárpitos bútor javítás - bútor kárpitozás - ajtó kárpitozás - motor és hajó kárpitozás - kárpitos bútor készítés

Egyedi konyhabútor, gardróbszekrény készítés - Bono Bútor

Budapest mellett Érden található Pest megye legszínvonalasabb konyhabútor stúdiója, ahol 240m2-en 18 különböző konyhabútor van beépítve. Az érdeklődők minden féle konyhabútor stílust megtekinthetnek az üzletben a klasszikus stílustól a vidéki-, rusztikus bútorokon keresztül az egészen modern-, minimal stílusú konyhabútorokig.Bono konyhabútor stúdió De fürdőszobabútorok és gardróbszekrények is vannak az üzletben.

Bár a Bono Bútor szakemberei konyhabútor készítésre specializálódtak, ennek ellenére otthona minden részébe készítenek egyedi tervezésű bútorokat, legyen az gardróbszekrény, hálószoba bútor, fürdőszoba bútor vagy nappali bútor.

A konyhabútor stúdióban jobban szemügyre veheti a felhasznált alapanyagokat és az összeszerelt bútorok minőségét is. Az üzletben segítenek Önnek megtervezni álmai konyhabútorát, hogy az ne csak szép legyen, hanem élmény legyen benne sütni-főzni. Önnek csak egy alaprajzot kell vinnie, amin szerepelnek a konyhája méretei és a víz, gáz és áram kiállások. Ebből a rajzból kiindulva megtervezik az Ön igényeinek megfelelő elrendezésű konyhabútort.

A megtervezett konyhabútorhoz ingyenesen készítenek árajánlatot és látványtervet is. Kiválaszthatja üzletükben atöbb mint 100 bútorlap szín közül, hogy Önnek melyik tetszene leginkább a konyhabútorban és nézhet hozzá MDF, furnérozott vagy tömörfa ajtófrontot is, a kiállított mintákból.

Konyhabútor munkalapokból is hatalmas választék közül válogathat a 28mm és 38mm vastag normál munkalapoktól egészen a márvány munkalapokig, mindent megtalál a Bono Konyhabútor Stúdióban!

Sokféle egyedi és kényelmes, praktikus megoldást is választhat konyhabútorához, mint például a csillapítós behúzású fiókvasalataok, vagy a sarokszekrényt teljes mértékben kitöltő, kiforduló, vagy kihúzható kosárrendszerek.

Bono Konyhabútor Stúdió weboldalához kattintson ide

Csörge Csaba kárpitos - kárpitos bútor javítás - bútor kárpitozás - ajtó kárpitozás - motor és hajó kárpitozás - kárpitos bútor készítés


© Minden jog fenntartva! | Weboldal készítés | Konyhabútor készítés